O nama

„TIM Nekretnine“ je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretninama, upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina koji vodi Hrvatska gospodarska komora. Na temelju rješenja Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva KLASA: UP/I-330-01/14-01/83 od 10. travnja 2014. godine, agencija ispunjava sve uvjete za posredovanje u prometu nekretnina, a od odgovornosti posrednika u prometu nekretnina osigurani smo kod "Euroherc osiguranja" d.d. Zagreb. Svojim klijentima nudimo profesionalnu uslugu prilikom posredovanja u prometu svih vrsta nekretnina. Kupujete ili prodajete, unajmljujete ili iznajmljujete, ili jednostavno želite zamijeniti svoju nekretninu mi smo tu zbog Vas, jer mi smo „TIM“ koji će za Vas obaviti posao za koji ste nas angažirali.
Agencija „ TIM Nekretnine “ je prva agencija u Varaždinskoj županiji koja uz posredovanje u prometu nekretnina osim već klasične ponude za Vas posreduje prilikom izgradnje niskoenergetskih montažnih kuća te izgradnju drvenih kuća. Sam naziv agencije „TIM Nekretnine“ došao je iz suradnje sa odvjetničkim društvom, arhitektima, projektantima, energetskim certifikatorima, …, kako bi Vam pružali maksimalnu sigurnost i kvalitetu prilikom obavljanja poslova u prometu nekretnina.
Vlasnik agencije TIM Nekretnine je Tomislav Kokotec, koji je upisan u Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina koji se vodi kod Hrvatske gospodarske komore pod registarskim brojem 12/2014.
Višegodišnjom suradnjom sa agencijom za poslovanje nekretninama u Varaždinskoj županiji, u kojoj sam svojim radom, znanjem, trudom i iskustvom doprinio da dođe do titule vodeće agencije sa najvećom ponudom nekretnina u Varaždinskoj županiji, te sam time bio potaknut, a i samim tim sam stekao dodatno iskustvo za samostalni nastanak licencirane agencije.TIM Nekretnine

agencija za poslovanje nekretninama
vl. Tomislav Kokotec
Mirka Maleza 12, 42 240 Ivanec
OIB: 71575464325

mob: 098 372 818

e-mail: info@timnekretnine.hr
web: www.timnekretnine.hr